Mlada žena sa plavim šiškama
Boje za kosu | Pastelna boja kose u trendu

Slatka roze i hladna bledo plava: moderne boje kose za mlade žene

Pastelne boje nisu samo hit u modi i u dizajnu. Zahvaljujući kolor spreju, mlade trendseterke prelaze u pastelne tonove.

Roze i bledo plava: bake se verovatno čude zbog novog trenda boja, ali mladi koji prate modu jedva čekaju da pređu u pastelnu boju. Budimo iskreni: pastelna boja u kosi je hrabra odluka. Ali ko rizikuje, taj dobija - zar ne? Hrabre boje će biti nagrađene pogledima divljenja. Želite da probate ovaj izgled? Koristite kolor sprej da biste probali pastelni efekat na nekoliko dana!

Oboji-me-u-pastelnu sa jednostavnim sprejem

Obavezna osnova za pastelne boje - na primer, bledo ljubičastu, roze ili plavu – je plava kosa. Brinete moraju prvo da blajhaju kosu. Prema tome, postizanje pastelne boje je jednostavno, tako da možete da ga uradite sami kod kuće. Jedina neophodna stvar? Kolor sprej. Nanesite ravnomerno na suvu kosu, isčetkajte i gotovi ste. Boja će trajati do tri pranja i to je savršen način da odlučite da li želite dugotrajnu pastelnu boju.

Imate dugu kosu i želite roze ili plavu kosu? Preporučujemo vam da posetite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera koji će vam pomoći da postignete savršenu pastelnu boju.