Žena sa pastelnom sedom kosom.
Boje za kosu | Pastelna boja kose u trendu

Pastelna siva: umereni naslednik bakine kose

Možete li da imate sedu kosu a da ne izgledate staro? Da! Mlade trendseterke su otkrile pastelnu sedu boju. Šta razlikuje pastelnu sedu od novog megatrenda izgleda bakine kose, i kako da ga oblikujete? Otkrivamo vam sve

Neki trendovi prave razliku. Na primer: bakina kosa. Dok stare dame čine sve kako bi se izborile sa sedom kosom, mladi pratioci mode u svetu namerno boje svoje čokoladno smeđe ili plave pletenice u sedu boju. Sada postoji nova varijanta bakinog izgleda: pastelna seda je trenutno veoma u trendu. Razlika: pastelna seda dodaje pod tonove pastelne kajsije, bež ili roze, čineći je svežijom nego dobro poznate pune sede bakine nijanse.

Kome pristaje pastelna kosa?

Ovaj hit boja odgovara mladim ženama sa kratkom kosom, kao na primer sa bobom sa kojim je najbolje. Šminka treba da pomogne da se izbegne izgled „sede mrlje". Savršena kombinacija je svetli ili crveni ruž.

Žena sa pastelnom sedom kosom i naočarima

Savršeno uz pastelnu sedu kosu: ekstravagatna, moderna odevna kombinacija.

Kako postižemo pastelnu sedu kosu?

Jednostavno odgovor je sledeći: uz pomoć frizera! Farbanje kose u sedu boju je pravi izazov. Za početak, kosa mora da bude što svetlija moguće. Što je prirodna kosa tamnija, to će proces blajhanja zahtevati više vremena i strpljenja. Kada je kosa posvetljenja, onda može da se boji u pastelnu boju. Opšte pravilo: izbegavajte bakinu kosu i pastelne boje ako vam je kosa već oštećena, s obzirom da je proces farbanja veoma naporan za kosu.


Koji frizer može da vam napravi ovaj novi trend? Sa našim Pretraživaćem salona, možete brzo i jednostavno da nađete Schwarzkopfovog profesionalnog frizera u vašoj blizini.


Savet: ako već nosite bakin izgled, postignite pastelnu sedu boju jednostavno koristeći pastelnu nijansu po vašem izboru.