Muškarac sa sedom kosom
Boje za kosu | Seda kosa

Zašto muškarci sa pouzdanjem sada nose sedu kosu

Seda kosa nije razlog za očajanje. Reći ćemo vam pet dobrih razloga zašto bi trebalo da nosite sedu kosu i kako muškarci mogu da oblikuju kosu da bi izgledali moderno.

Ričard Gir ili Džordž Kluni bez sede kose - nezamislivo. Zreli muškarci i žene sve više i više s ponosom nose sedu kosu. Vidljivo starenje sa stilom je veoma u trendu. Zašto da ne - ipak, imamo najmanje pet dobrih razloga kako biste bili opušteni sa sedom kosom.

Pet dobrih razloga da sačuvamo svaku sedu vlas:

Muškarac sa kratkom sedom kosom

Seda buzzcut frizura je zaista moderna

  1. Prema istraživanju koje je sproveo Institut za istraživanje za nemačko tržište, osam od deset žena smatraju da su sedi muškarci privlačni.
  2. Stariji muškarci sa sedom kosom koriste takozvani Klunijev efekat. Ovaj dobro poznat fenomen opisuje uticaj srebrnih lisica poput Džordža Klunija na žene. Seda kosa je odraz zrelosti, mira i životnog iskustva.
  3. Seda kosa pruža muškarcu autoritet i pouzdanje. Muškarac sa sedom kosom zna šta radi i više mu se veruje - to može da bude odlučujuća prednost, posebno u poslu.
  4. Seda kosa generalno asocira na kompetentnost, finansijsku bezbednost i smirenost.
  5. Poslednje ali ne manje važno, seda kosa pokazuje svetu da starite elagantno.

Najbolje od svega, sa odgovarajućim oblikovanjem i modernom frizurom, muškarci sa sedom kosom mogu da daju svom izgledu mladalačku crtu i sa puno stila da pokažu koliko seda kosa može biti moderna.

Najbolji način da se oblikuje seda kosa

Muškarac sa sedom kosom i punom bradom

Frizura sa dugom, skoro belom kosom i punom bradom izgleda neverovatno moderno.

  • Probajte modernu sedu Undercut frizuru. S obzirom da je undercut moderna frizura, ovakav stil pruža mladalačku varijantu sedoj kosi - idealno za mlade muškarce koji prerano osede.
  • Još jedna moderna varijanta za sedu kosu je Buzzcut frizura. Veoma kratka kosa, ovaj trend iz 2017. je veoma hrabra odluka koja će svakako biti nagrađena komplimentima.
  • Srednje duga seda kosa je neverovatno privlačna na muškarcima. Poznate ličnosti kao Čarls Šuman i Džef Bridž nam pokazuju kako to izgleda sa modernom frizurom Bro Flow.

Zašto bi trebalo da se ofarbate u sivo

Mladi muškarac sa sivom kosom

Sa malo boje za kosu, mladi muškarac takođe može biti u trendu sa sivom kosom.

Oni koji još nisu osedeli mogu da postignu ovaj izgled veštačkim putem. Ofarbana siva kosa je dugo bio trend u ženskoj modi među blogerkama i poznatim ličnostima. Siva kosa koja uokviruje mlado lice iritira i privlači pažnju. Savet: ofarbajte se u sivo i kombinujte sa modernom frizurom kao buzzcut ili undercut. Pronađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera, koji može da vas posavetuje kako da postignete najbolju sivu boju, putem našeg Pretraživača salona.

Otkrijte: Seda kosa