Muškarac sa sedom kosom i sakoom.
Boje za kosu | Seda kosa

Sedokosi muškarac - savršeno negovan

Mi mislimo da sedokosi muškarci izgledaju jako dobro. I seksi. Naravno, pod uslovom, da je kosa dobro negovana, savršeno oblikovana i zdravog izgleda. Šta je onda komplikovano u vezi sa tim? Otkrivamo vam tajnu kako da postignete ovaj izgled na adekvatan način. Takođe vam pokazujemo koja frizura odgovara kom tipu sede kose. A koja nikako ne!

Sedokosi muškarci imaju određeni seksipil. Seda kosa im daje jednu crtu zrelosti i poverenja i nešto neodoljivo i veoma moderno. To je tako sve dok je kosa dobro negovana i dok izgleda prirodno. Ali, seda kosa nije zapravo seda. U trenutku kada kosa izgubi svoj pigment boje, ona postaje bela ili bezbojna. Samo mešavina kose sa i bez pigmenata čini da kosa izgleda seda. Kada je u pitanju oblikovanje sede kose, šta bi trebalo da znate? Otkrivamo vam sve što treba da znate. A ako još niste postali srebrna lisica, ne budite očajni. Svakako ćete kad tad osedeti.

Frizure za sedu kosu

Ne znači da treba da izgledate staro samo zato što su pigmenti boje počeli da nestaju. Ipak frizure sa sedom kosom imaju jednu zajedničku stvar: uvek su kratke. Duga kosa zaista ne odgovara kada osedite. Isto važi za oštru kratko ošišanu kosu. Držite se džentlmenskog izgleda umesto neuredne razbarušene frizure. To znači da birate frizure sa jasno definisanim linijama, kao što su klasična kapri ili sportske frizure, kada je kosa na vrhu duga oko tri centimetara i vezana je ravnomerno sa strane i na potiljku.

Kako negovati sedu kosu

Kako starimo, naša kosa postepeno menja boju, takođe gubimo vitamine i minerale, koje čine našu kosu osetljivom ili veoma osetljivom. Zbog toga je sedoj kosi potrebna dodatna nega. U suprotnom kosa može da izgleda teška i krhka. Naš savet: oblikujte kosu koristeći gel, pomadu ili vosak. Ovi proizvodi su bogati uljem i zahvaljujući njima seda kosa izgleda zdravije, sjajnije i pruža negovanu crtu vašem izgledu.

Otkrijte: Seda kosa