2560x963_geodehair-hair-color
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Modni alarm: svi žele geode kosu

Najnoviji trend kose dolazi iz SAD-a i svuda je na Instagramu: geode kosa. Blistava, atraktivna i neverovatno moderna. Želite geode kosu? Pogledaćemo ovaj novi trend i podeliti savete o tome na šta treba obratiti pažnju 

 

Da biste saznali koliko je moderan ovaj trend, samo pogledajte statuse društvenih mreža. To se isto desilo sa verzijama balajaža, tigrovo oko i bakinom kosom - i dešava se sada sa geode kosom. Stanite, zar nije geoda jedan od onih šupljih minerala koje se nalaze u pećinama? Tačno tako. Fantastična stvar kod geoda jeste da su boje šljaštećih kristala sakrivene unutra - većina svetlo plave ili nijanse ljubičaste. Upravo taj spektar boja čini ovaj novi geode trend tako neodoljivim.

Kako bojiti geode kosu

Geode kosa je za moderne mlade žene koje vole promene i koje se ne plaše da probaju nešto novo. Tehnika bojenja je slična ombre izgledu. Što znači da prvo izblajhate krajeve a potom bojite. Koliko će boja biti bogata i da li je plava ili ljubičasta, zavisi od vas. Sve što je važno jeste da se tonovi uklapaju sa prirodnim tonovima kristala geoda. Govoreći o kosi, to bi značilo da krajevi treba da budu svetliji a boja treba da bude intenzivnija prema korenu.

Zainteresovani ste za ovaj trend? Za savet eksperta, pogledajte naš Pretraživač salona, i potražite Schwarzkopfove profesionalne frizere kojima će biti veoma drago da vam pomognu da postignete ovaj izgled.