Žena sa čokoladnom ljubičastom bojom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Čokoladna ljubičasta: Nova boja u trendu za jesen 2017.

U hladnim mesecima želimo sve umerenije - čak i kada je u pitanju kosa. Čokoladno ljubičasta, prelepa višestruka smeđa nijansa i boja u trendu za 2017. savršeno zadovoljava ovu želju. Otkrivamo vam kako se postiže ova nijansa i kojim ženama pristaje ta boja

Magla, hladno, kiša: jesen i zima često nemaju šta da pruže. Što se boja kose tiče, međutim, zima ima puno toga da ponudi. Boje kose treba da budu suptilnije - ali nikako monotone! Jedna boja se ističe ove jeseni 2017. kao pravi hit: čokoladna ljubičasta. Ova moderna smeđa boja je istovremeno prirodna i moderna, povezuje tople smeđe tonove sa ljubičastim i roze pramenovima. S obzirom da je celokupni ton smeđi, a ne plavi, obojeni pramenovi će se videti manje-više u zavisnosti od svetla - na taj način ovaj trend je suptilniji od prethodnih trendova kose u bojama duge i tonova pastelne roze ili plave. To znači da je čokoladno ljubičasta savršena za žene koje su spremne za modernu - ali ne drastičnu - promenu.

Potiljak žene u čokoladno smeđoj boji

Nežni ljubičasti pramenovi vraćaju smeđu kosu u život.

Postići čokoladno ljubičastu

Gradacija nežnog ombrea je neophpdna za čokoladno ljubičasti boju. U suprotnom bi boja izgledala previše kompaktna i neprirodna. Prvo, se nežne smeđe nijanse nanose na kosu. Zatim, balajaž tehnika - izvlačenje pramenova rukom - stvara neophodne nežne gradacije. Obojeni pramenovi se nanose na smeđu kosu. Boja može da se meša više sa ljubičastom ili roze nijansom, u zavisnoti od lične želje.

Važno: pramenovi boje bi trebalo da se nanose sa balajaž tehnikom. Prirodno smeđa boja bi trebalo malo da se posvetli tako da se obojeni pramenovi bolje uklope. Tako se stvara višestruka boja koja čini ovaj izgled. Savet: da bi se osigurala dugotrajna boja, koristite šampon i balzam za obojenu kosu. Koristite masku jednom ili dvaput nedeljno za dodatnu negu.

Da li volite čokoladno ljubičastu boju?

Čokoladno ljubičasta je topla boja za kosu za jesen. Prema tome najbolje odgovara hladnom tonu kože. Ne znate da li je vaš ton topao ili hladan? Objašenjenje: hladan ton kože ima plavičasti podton, a topao ton kože ima žućkasti podton. Generalno, čokoladno ljubičasta bolje pristaje prirodnim brinetama, s obziorm da kontrast između prirodne boje i obojenih smeđe-ljubičastih varijanti nije drastičan. Izrastak će se manje videti i neće biti potrebno često farbanje.

Žena sa lešnik smeđom bojom kose i čokoladno ljubičastim pramenovima.

Ljubičasti pramenovi daju modernu crtu kosi - čak i pletenicama u lešnik smeđoj boji.

Ako želite da budete sigurni da će ljubičasti pramenovi izgledati kako treba prepustite se profesionalnom frizeru. On će najbolje da postigne neophodni ombre izgled da oživi ovu boju. Pronađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera uz pomoć Pretraživača salona.

Otkrijte: Smeđa kosa