Žena sa srednje dugom kosom i modernom bojom obojenom dlanom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Bojenje dlanom: novi trend bojenja

Da li neko može da se seti kako smo bojili kosu pre balajaža, tehnike bojenja sa bezbroj varijanti? Tek što smo saznali za tigrovo oko i geode tehniku stiže nam bojenje dlanom, najnovija verzija. Saznajte kako izgleda i kako se postiže

Najznačajnija prednost balajaža je to što su savršeni pramenovi sa aluminijumskom folijom postali prošlost. Ova izuzetno moderna tehnika bojenja pruža fantastično prirodni efekat - to je boja kose koja podseća na godišnji odmor i izgleda kao da je kosa okupana suncem, a ne da je rađena satima aluminijuskom folijom. Kako bi trend bio zanimljiv, balajaž se menja, donosi nove varijante kao tigrovo oko i geode tehniku. A sada je kolorista iz Londona izmislio novu verziju: bojenje dlanom.

Šta je bojenje dlanom?

Žena sa puštenom dugom kosom obojenom dlanom

Bojenje dlanom - najnovija verzija balajaž tehnike bojenja

Bojenje dlanom pruža kosi prirodniji sjaj nego sa balajaž tehnikom. Zamisliste balajaž bez četki: kao što ime ističe, boja se nanosi dlanom i kranji rezultat je atraktivan i bez previše napora. Potpuno jednostavna boja nakon odmora koja je savršena za bilo koga ko želi promenu.

Kako je postići?

Zašto je bojenje dlanom tako moderno? Tehnika je u pitanju: boja se nanosi direktno na kosu rukama, po dužinama kose. Najbolje je da se počne pozadi i nastavi ka prednjem delu ali ne postoje pravila, zbog čega je tako kreativan i uzbudljiv postupak. Obojeni delovi kose se stapaju u celinu - ne treba da postoje jasne linije - a koren ostaje neobojen. Ne treba ponavljati!

Žena sa dugom kosom obojenom dlanom

Bojenje dlanom daje kosi izgled kao da je okupana suncem