color-hair
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Blogerke boje svoju kosu u crveno

Blogerke širom sveta nose vatreno crvenu kosu. Plamena boja kose je postala modni stav ovog leta među blogerkama i zvezdama. Želeli bismo da podelimo sa Vama koje nijanse crvene su trenutno u trendu i kako da na pravi način obojite svoju kosu.

© Getty Images

Dru Barimor je obojila kosu i obrve u crveno kako bi izbegla neprirodan kontrast

Crvena kosa je retkost. Samo dva procenta ljudi može da se pohvali da je vatrena boja kose njihova prirodna boja. Tokom proteklih par nedelja međutim, crvenokose su iznenada dospele u centar pažnje. One više nisu rekost. Blogerke širom sveta i zvezde poput Dru Barimor su prokrčile put za ovu vatrenu modnu oluju.

Crvena kosa: Držite se prirode

Postoji neverovatan niz crvenih nijansi od bakarno i jagoda crvene do tamnih dubokih nijansi crvene. Ne postoje pravila za Vaš izbor boje. Sve može da prođe dokle god boja izgleda prirodno. Osobama sa svetlim tenom crvena kosa prirodno odgovara. Ukoliko imate maslinast ton kože ili tamniji, trebalo bi da konsultujete profesionalnog frizera pre nego što odaberete nijansu crvene. Boja kose poput boje šljive, plavog patlidžana ili crne višnje nisu prirodne i zbog toga mogu izgledati veoma veštački.

Blogerke vole crvenu kosu

Blogerka Regan se opredelila za nežnu jagoda crvenu boju kose. Ova nijansa se posebno dobro slaže sa njenim zlatnim tenom kože. Regan radi kao frizerka u Njujorku. Njen blog “Hairdresser on Fire” predstvlja njen način da iskaže kreativnost. Ona objavljuje slike frizura i video tutorijale koji su dostupni posetiocima njenog sajta i pruža savete o proizvodima za negu kose i proizvodima za bojenje kose.

Modna blogerka Rebeka iz Virdžinije je vizuelno „zapalila“ svoju kosu koristeći upadljivu nijansu bakarno crvene. Njena kosa je bila smeđe boje. Korak po korak, izblajhala je kosu kako bi je pripremila za intenzivnu bakarnu nijansu. Sada je njena boja kose baš kakva je želela da bude. Slike njene odeće pokazuju kako atraktivno crvena odeća može da izgleda na crvenokosim devojkama. Toliko o unapred formiranim stavovima!

Na svom modnom blogu, Luiz iz Francuske nas prati na nostalgičnom putovanju u davno prohujala vremena. Ali to ne znači da je njen stil zastareo. Njena umetnički oblikovana crvena kosa se slaže sa njenom predivno pripremljenom foto serijom.

Blogerke boje svoju kosu u crveno
© The Clothes Horse / Pandora

Blogerka Rebeka je dokazala da čak ni crvena odeća više nije tabu za crvenokose. Luiza vodi blog “Pandora”. Divimo se njenoj umetnički oblikovanoj kosi

Linkovi

Reganin Blog >> Hairdresser on Fire

Rebekin Blog >> The Clothes Horse

Luizin Blog >> Pandora