Manekenka sa crvenom kosom i crvenim šeširom
Boje za kosu | Crvena kosa

Burgundi: Kako nositi ovu boju u trendu

Crvena boja je trenutno u trendu. Jedna posebna nijansa: Burgundi. Intenzivna Burgundi izgleda elegantno i privlačno - ova boja kose je zaista atraktivna! Otkrivamo vam na šta da obratite pažnu sa ovom bojom i ko može da je nosi.

Postoje boje kose koje su nežne i mirne. Na primer Med plava ili boja kestena. A postoje i vrišteće boje kose. Pink boja na primer - ili Burgundi, intenzivna nijansa crvene, koja je trenutno u trendu i zrači pozitivnim pouzdanjem. Izgleda zrelo i elegantno. Otkrivamo kojim tipovima žena ova boja najbolje pristaje i kako je postići.

Burgundi crvena boja? Kako ofarbati kosu

Žena sa mobilnim telefonom i crvenom kosom.

Burgundi boja je moderna i zrači samopouzdanjem.

Brinete se mogu lako same farbati u burgundi boju. Važno: polazna boja kose ne sme biti tamnija od željenog rezultata nakon nanošenja boje. Ako želite veću promenu, trebalo bi da se konsultujete sa frizerom koji će se pobrinuti da Burgundi boja bude onakva kakvu ste zamislili. Pronađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera putem Pretraživača salona.

 

Ako imate srednje smeđu ili svetlo smeđu kosu, možete sami da se ofarbate. Farbanje kod kuće je veoma jednostavno sa odgovarajućom bojom. Savet: pružite svojoj kosi dodatnu negu dve ili tri nedelje pre farbanja. Boja neće isto trajati ako je kosa suva i neće biti toliko sjajna.

Kako negovati Burgundi boju kose

Žena sa Burgundi kosom i bluzom.

Sa odgovarajućom negom, Burgundi boja kose će ostati sjajna duže vreme.

Nakon bojenja, nanesite regenerator za kosu iz pakovanja. Na taj način će Burgundi boja biti intenzivnija i zatvoriće kutikule kose koje su se otvorile usled farbanja. Crveni pigmenti su veoma mali i zbog toga se ispiru brže od drugih boja. Kako bi kosa sačuvala intenzivnu, blistavu Burgundi boju što duže moguće, možete koristiti proizvode koji su specijalno osmišljeni za farbanu kosu. Oni sprečavaju bleđenje i održavaju sjaj boje duže vreme. Savet: za dodatnu negu, nanesite intenzivnu masku jednom nedeljno i ostavite da odstoji 10 do 15 minuta.

Ovim ženama pristaje Burgundi boja

Žena sa crvenom kosom i crnom odećom

Burgundi kosa se dobro slaže sa jednostavnim linijama odeće.

Burgundi boja u trendu je topla nijansa. Posebno dobro stoji ženama sa bež ili maslinastim tenom i smeđim ili zelenim očima. Što se stila tiče, izaberite jednostavne, elegantne modne kombinacije za prefinjen izgled. Boje poput crne, oker ili tamne smaragdne se fantastično slažu sa Burgundi bojom kose.

Otkrijte: Crvena kosa