black-hair-2
Boje za kosu | Crna kosa

Predivne frizure za žene sa crnom kosom

Neke frizure izgledaju posebno prvilačno na ženama sa crnom kosom. Zvezde koje smo odabrali nose najlepše među takvim frizurama

Poznate ličnosti nas oduševljavaju novim bojama i frizurama. Veoma često, one nas inspirišu da isprobamo potpuno nov stil. Nedavno su Džesika Stam i druge zvezde podstakle naše interesovanje za crnom bojom kose. Zapitali smo se šta je potrebno da crna kosa bude privlačna kao kod crnokosih zvezda kose smo posmatrali.

Kako da izgledate najbolje sa crnom kosom

Crna kosa izgleda prelepo! Ona odiše dozom zrelosti i naginje ka misterioznom i ekstravagantnom. Veoma bleda i blago tamna put uvećava privlačnost crne kose. Za optimalan efekat, crna kosa ne bi trebalo da zaseni druge crte lica. Tamna kosa bi zato trebalo da se drži sklonjena sa lica. Rep ili jednostavna podignuta frizura su idealne za to. Crna kosa srednje dužine se može skloniti iza uha sa jedne ili sa obe strane. Šiške ne bi trebalo da budu previše duge ili debele. Duga crna kosa može biti puštena da pada niz leđa sem ako ne želite da nosite sada veoma popularanu kosu zabačenu u stranu.

Crna kosa se češće povezuje sa modernom elegancijom nego sa romantičnim ili zabavnim frizurama. Iz tog razloga, uvijena ili upletena kosa ume da izgleda démodé i ne budi oduševljenje.

Jednostavne frizure i oblici mnogo više odgovaraju crnoj kosi nego zabavne ili romantične frizure. Geometrijske frizure, ravne bob frizure, ravne šiške ili uglađena frizura su idealne za crnu kosu. Talasasta crna kosa bi trebalo da pada u velikim, lepo definisanim talasima kao što je prikazala Lana Del Rej u našoj galeriji frizura.

Nadamo se da će Vas naš izbor frizura inspirisati (pogledajte frizure zvezda u našoj galeriji).

Galerija: Frizure za crnu kosu

Otkrijte: Crna kosa