Izlazećeg sunca plava boja kose
Boje za kosu | Bojenje u plavo

Nova boja u trendu: izlazećeg sunca plava

Koju boju biste trebali da imate da bi bili u trendu? Otkrivamo vam sve: izlazećeg sunca plava! Kako izgleda novi trend za 2017. godinu, šta je tako posebno i kome pristaje? Saznajte ovde!

 


Da li pomislite ponekad da bi trebalo da promenite boju kose? Ako se tako osećate, imate pravu stvar: izlazećeg sunca plava! Nova „In" boja, koju već nose skandinavski trendseteri, treba da bude pravi hit u 2017. godini. Zašto? Zato što ako se uporedi sa drugim zabavnim trendi bojama, ova je večna, klasična i nesporna. Probajte i uživajte u komplimentima!

Šta je izlaćeg sunca plava?

Verovatno se pitate koja je boja izlazećeg sunca ili kako izgleda plava boja izlazećeg sunca. To je prirodna, tamnija nijansa plave koja izgleda kao da je okupana suncem. Ova boja u trendu najbolje ide uz srednje plavu, tamno plavu ili svetlo smeđu boju kose jer nijanse boje nisu previše upadljive i prirodna boja i plavi pramenovi se lepo uklapaju. Za optimalni rezultat, konsultujte Schwarzkopf profesionalne frizere.
Oni mogu da dodaju sjajne plave linije sa svetlo zlatnim nijansama vašoj kosi: pojedinačni pramenovi se stavljaju na vatu, boje se i pakuju. Pramenovi se stapaju jedni s drugima tako da igra boja zaista izgleda prirodno.

Discover: