94667077
Boje za kosu | Bojenje

Topljenje boja: prirodnija tehnika čak i od balajaža

Da li bi bilo koja tehnika bojenja mogla da bude prirodnija od balajaža? Da! Upoznajte topljenje boja: evo nekoliko boja kose koje se stapaju jedna s drugom. Rezultat? Nežna i blistava boja. Otkrivamo vam izgled i u čemu se razlikuje topljenje boja od balajaža.

Nema sumnje: kada je u pitanju bojenje, balajaž je jedna od najboljih rešenja za kosu koja se pojavila u skorije vreme. Davno su prošla vremena aluminijumskih folija za pramenove! A razlog je prirodna završnica: sa balajaž tehnikom boja se nanosi ili se crta na kosi, stvarajući veoma prirodni rezultat. Međutim sada, postoji nova tehnika farbanja u trendu: topljenje boja. Ovaj izgled je za one koji žele svež, prirodni izgled. Evo kako, otkrivamo vam sve.

Topljenje boja protiv balajaža

95836560

Topljenje boja spaja različite nijanse u jednu boju. Rezultat? Prelepo blistava!

Za razliku od tehnike balajaž i ombre, topljenje boja podrazumeva bojenje u tri ili više boja kose. Ova tehnika je efikasna i za prirodnu boju kose. Ove boje se spajaju da bi stvorile jarku, svetlu ali istovremeno veoma prirodnu boju. Još jedna beneficija ove modernizovane forme balajaža: izrastak nije posebno vidljiv zahvaljujući mnogim svetlijim i tamnijim pramenovima koji se koriste u tehnici spajanja boja. Sa tehnikom topljenja boja, potreba da se brzo ofarba koren postaje stvar prošlosti.

Da li će topljenje boja odgovarati vašoj boji?

aw16w-st-paris-day4-0880.jpg

Kako topljenje boja raste, izrastak nije posebno vidljiv.

Sjajne vesti: topljenje boja odgovara i prirodnim bojama. Nijanse koje su bojene u kosi mogu pojedinačno da se biraju da bi se uklopile sa vašom prirodnom kosom. Savet: izabrane boje ne bi trebalo da budu drastično različite od vaše prirodne boje i trebalo da budu izabrane tako da se usklade jedna sa drugom. Najbolje je ako nijanse potiču iz jedne familije boja - na primer, kombinacija sličnih plavih tonova. To će dati najuravnoteženiji, prirodni rezultat.

Kao i sa bojom kose: nakon farbanja topljenje boja, koristite posebni šampon i balzam za farbanu kosu. To će pomoći da vaša boja duže traje.

Da biste probali topljenje boja savetujemo vam da odete kod profesionalnog frizera koji može da pomogne da postignete veoma prirodnu završnicu koristeći različite nijanse. Nađite Schwarzkopfovog frizera blizu vas koristeći naš Salon Pretraživač salona.