Žena sa perla plavom bojom
Boje za kosu | Plava kosa

U trendu: perla plava boja

Sedefasta nijansa plave? To ne zvuči dobro – ali jeste, posebno za mlade trendsetere. Saznajte kako izgleda ovaj trend i, što je najbitnije, kako ga postići!

Pozivamo sve sirene! Sedefasto svetlucanje nije samo za morske školjke. I vaša kosa sija kao dragocena perla. Perla plava je trend kose koje su osmislili kreativni modni stručnjaci. Ova moderna nijansa plave je savršena za bilo koga ko voli ekstravagantan izgled.

Perla plava: svetlucava kao dragocena perla

Svilenkasta, svetlucava kosa, najmodernija od modernih izgleda - perla plava obećava to i mnogo više. Šta je čini drugačijom od ostalih plavih? Ona je veoma hladna, skoro platinasta, izuzetno sjajna i sadrži metalik nijanse lavande i breskve koje privlače pažnju baš kao prava perla. To je san koji postaje stvarnost - ne samo za sirene.

Kako se ofarbati u perla plavu boju kose

Ovu boju će najbolje postići profesionalac. Nije lako dobiti ovu boju. Morate krenuti od nivoa boje 7, a to je srednje plava ili svetlija.

Frizer će nakon toga posvetleti vašu kosu do nivoa 10, a to je moderna platinasta. To je odgovarajuća podloga za naš svetlucavi trend. Sledeći potezi su na vama: ova veoma svetla podloga može da sadrži razređene tonere, uključujući sedefaste nijanse: ljubičastu, breskvu, plavu, roze, srebrnu.

Bilo koju boju da izaberete mora da bude pastelno nežna. I: treba da budu dobro pomešane za skladan stepenasti efekat koji izgleda drugačije u zavisnosti od toga kako prima svetlost i kako gledate na to. Kao prelepa svetlucava perla.

Kako negovati ultra svetlucavu perla plavu

Perla plavi talasi

Svetlucavi efekti i nežni talasi čine ovu čarobnu kombinaciju.

Nivo 10 plave je prelep, ali predstavlja stres za vašu kosu. Vaša kosa zahteva intenzivnu negu da bi sprečila kovrdžanje i isušivanje. Šampon, balzam i maska za kosu bi trebalo da budu iz linije za blajhanu kosu. Nanesite masku jednom nedeljno i ostavite da odstoji nekoliko sati ili noću kako bi dala neophodnu hidrataciju.

Uvek nanesite zaštitu od toplote pre sušenja ili ispravljanja kose. Još jedan savet: nemojte farbati kosu pre letovanja. UV zraci, hlor i so će izbledeti boju i ostaviti zelenu primesu.

Najbolji stilovi za perla plavu boju

Žena sa perla plavom kosom i naočarima

Sedefasta kosa zaista ide uz crno.

Ova moderna, nežna plava blista kada je doterana i sjajna. Različite nijanse izgledaju najbolje na talasastoj kosi poput sirene. Ovaj stil izgleda posebno moderno sa crnom odevnom kombinacijom i metalik šminkom, koja čini vaš izgled čarobnim.

Otkrijte: Koja boja kose