C-\fakepath\Trendylook1_720x180

Nove frizure sa pletenicama

Moschino frizure sa pletenicama
Moschino predstavlja za svoju kolekciju za 2012frizure sa pletenicama poput ove uglađene tradicionalne holandske frizure sa punđom
© Fairchild Archive

Nove frizure sa pletenicama nude veliki dijapazon različitih opcija za oblikovanje: tradicionalne holandske frizure susreću se sa devojačkim šarmom, dok su ekstravagantne punđe od pletenica privlačna kombinacija sa glamuroznim haljinama. Bez obzira koje frizure sa pletenicama da odaberete – garantovano ćete biti u centru pažnje. Pokazaćemo Vam najlepše frizure u trendu sa modnih pista i daćemo Vam savete kako da ih sami oblikujete

 • Frizure sa pletenicama su u modi već nekoliko sezona ali nam ih nije dosta. Dizajneri izgleda da isto misle, pošto se mnoge uzbudljive frizure pojavljuju na pistama i za linije jesen/zima 2011 i leto 2012: od veoma maštovitih poput Grečen Džons do romatičnih od Moschino –a.

 • Frizure sa pletenicama Aleksandra Mekvina
  Kreacija Aleksandra Mekvina: Pletenice koje idu tik uz glavu
  © Fairchild Archive

  Frizure sa pletenicama – bez namere da odu

  I opuštene i uglađene pletenice su i dalje u modi. Ali frizure sa pletenicama gde je sva kosa zategnuta u pletenicu koja ide uz glavu su novina. Aleksandar Mekvin je, na primer, sve iznenadio sa izuzetno sitnim pletenicama obmotanim oko glave poput turbana. Međutim za tako kompleksu frizuru biće Vam potrebna pomoć prijatelja ili stručnjaka.

 • Saveti za oblikovanje frizura sa pletenicom

  Frizura sa pletenicom bi definitivno trebalo da traje ceo dan. Nanesite penu za oblikovanje kose i osušite kosu kao i obično kako biste dobili dovoljnu čvrstinu posle pranja. Klizavi pramenovi koji bi inače pobegli iz pletenice posle toga nemaju gde bežati. Suve i uporne krajeve pletenice učinite sjajnim i nanesite malo kreme za oblikovanje kose ili ulja na krajeve.

  U našoj galeriji, prikazaćemo Vam najlepše frizure sa pletenicama sa modnih pista i daćemo Vam praktične savete da ih oblikujete od kuće.

 • Glamurozne frizure sa pletenicama sa modnih pista

 • Linkovi

  Još ideja za frizure sa pletenicama >> thebestfashionblog.com

  Kreativne frizure sa pletenicama za decu >> youtube.com