Oblikovanje kose

Super frizure za strava žurke

Frizure za žurke
Kejt Pek je spremna za žurku sa svojom rokabili frizurom
© Getty Images

Za najbolje žurke koje će trajati celu noć morate imati predivnu odeću, odgovarajuće modne detalje i naravno frizuru koja će da odgovara pilici. Želeli bismo da Vam pokažemo predivne frizure za žurke koje su odabrale zvezde i poznate ličnosti. Gledanje videa koji je za Vas pripremio Schwarzkopf ekspert Armin Morbah će Vam pomoći da date frizuri za posebnu priliku taj zasenjujući dodir

 • Da li se radujete noćnom izlasku do grada, proslavi u firmi ili devojačkoj večeri kojom ćete se oprostiti devojačkog života? Želimo da Vam pomognemo da pronađete frizuru sa kojom ćete se izdvajati. Jednostavno prekinite stare navike i isprobajte potpuno novu frizuru. Da li ste ikada isprobali uglađen izgled? Možda želite da svoju ravnu kosu učinite kovrdžavom? Pletenice, podignute i polupodignute frizure sa i bez nakita mogu da dodaju glamur, prefinjenost ili mogu učiniti Vašu frizuru zabavnom.

  Velike frizure će sigurno privući pažnju na žurkama. Punđe, kifovi, repovi, glamurozne kovrdže ili kosa začešljana pozadi su posebno pogodne da se oblikuju sa velikim volumenom, sa ili bez nakita za kosu.

 • Kako da sa lakoćom oblikujete frizure za žurke

  Frizure za žurke ne moraju da budu komplikovane, ali moraju da izdrže do kraja žurke. Frizura mora da “preživi” tu posebnu priliku kao i sve što se može dogoditi na putu do tamo i nazad. Evo nekoliko saveta kako da svojoj specijaloj frizuri date čvrstinu:

  Napravite zalihe pene za kosu sa ekstra nivoom učvršćivanja, sprej za feniranje i losion protiv kovrdžanja pre nego što i počnete da oblikujete frizuru za žurku.

  Proverite svoju frizuru za žurku pre nego što zablistate njome na tom specijalnom događaju. Snažno pomerajte kosu u svim pravcima kako biste otkrili da li je frizura spremna za igranje i zabavu. Kod kuće još uvek možete da namestite nekoliko odbeglih neobuzdanih pramenova kose.

  Posle oblikovanja, isprskajte malo laka za kosu za ekstra sjaj na svoju novu frizuru za žurku kako biste joj dali privlačan sjaj i dodatnu čvrstinu.

  Surovo vreme može da pokuša da Vam pokvari Vašu lepo uređenu frizuru. Uvek imajte uz sebe džepnu verziju svog omiljenog laka za kosu za instant ispravljanje neobuzdanih pramenova.

 • Da li planirate da prisustvujete žurci noseći kul rok frizuru? U ovom video tutorijalu, Armin Morbah prikazuje korak po korak kako brzo možete oblikovati trendi kif.

  Pogledajte našu galeriju kako biste videli kako zvezde oblikuju svoje frizure za žurke.

 • Video: Kako oblikovati rokabili frizuru

 • Galerija: Zvezde sa frizurama za žurke