Oblikovanje kose

Svečane frizure daju glamur posebnim proslavama

Svečane frizure
Ovaj model modne kuće Šanel nosi bisere u svojoj uglađenoj frizuri da bi se dobio izgled nenaglešene elegancije
© Getty Images

Svečane frizure više nisu krute i dosadne. U našoj galeriji u nastavku ćemo Vam pokazati moderne, kul, ali i glamurozne frizure, koje u svakoj svečanoj prilici čine da izgledate ležerno, ali i da istovremeno blistate. Naravno, objasnićemo Vam i kako da sve te ideje uspešno realizujete.

  • Došlo je vreme da isplanirate ovogdišnje proslave. Svečane frizure i posebno jednostavan i nenaglašen nakit za kosu su hit ove sezone. Najskorije modne revije nam daju mnogo ideja za ovakav stil.

  • Svečano je ključna reč za oblikovanje kose ove sezone

    Počnite sa klasičnom podignutom frizurom kao što su pundja, rep ili banana pundja ali modernizujte ove frizure tako što ćete povećati volumen i gelom za mokar izgled kose dati strukturu.

    Nakit bi trebao da bude jednstavan i nenaglašen kako bi se slagao sa elegantnom jednostavnošću ovih frizura. Ove sezone, ukrašene šnalice, ukosnice i rajfovi za kosu imaju jednostavne linije u srebrnoj, zlatnoj, smeđoj i crnoj boji. Svoj blistavi nakit za kosu sačuvajte za neku drugu priliku i dopustite svom elegantnijem nakitu da da karakter Vašoj frizuri. Materijali poput kože, bisera, mreža i metala su dobar izbor.

  • Budite kreativni prilikom izbora posebnog nakita za kosu

    U našoj galeriji u nastavku ćete naći dosta ideja za svoju predivnu svečanu frizuru. Međutim, neke od frizura zahtevaju dosta ukusa i kreativnosti, jer su neki od prikazanih komada nakita za kosu pravljeni posebno za modele na modnim revijama. Iz tog razloga ćete imati problema da pronađete identičan nakit u prodavnicama. Naravno, nema razloga da odustanete od ovih frizura. Ohrabrite se, pomoćićemo Vam da pronađete slične ukrase, a da pri tome nećete morati da potrošite celu ušteđevinu ili slobodno vreme.

  • Galerija: Modeli sa svečanim frizurama